Evenementen

Technische productie

Als je een evenement organiseert komt daar veel bij kijken en niet in de laatste plaats een hoop techniek. Check One Two helpt je graag bij de technische voorbereiding, van het maken van een stroomplan tot het inhuren van de juiste apparatuur voor jouw budget en het vinden van de juiste technici om je evenement tot een succes te maken.

Festivals

Ben je op zoek naar een ervaren geluidstechnicus, film operator of iemand die de stroom komt aanleggen? Naast technische productie levert Check One Two ook legio andere diensten aan festivals. Denk daarbij niet alleen aan sociaal vaardige mankracht, we hebben ook de nodige apparatuur in de aanbieding. Van geluidsset tot terreinverlichting, hoofdzakelijk (maar niet uitsluitend) afgestemd op kleine tot middelgrote evenementen.

Locatietheater

Locatietheater is een bijzonder interessante tak van sport. Spelen in weer en wind, volle zon of pikkedonker, vaak op plekken waar niet of nauwelijks voorzieningen zijn en dan toch met oog voor je omgeving iets moois neerzetten.

Michiel en Gijs zijn ervaren allround theatertechnici, die met enige regelmaat buiten de gebaande theaterpaden te treden. Van oude loods, tot fort tot een willekeurig plein of weiland, wij vinden het prachtig.

Apparatuur

Zonder stroom geen evenement, zonder kabels geen stroom en zonder speakers geen geluid. Check One Two heeft veel apparatuur zelf op voorraad. Je kunt bij ons terecht voor o.a. (kracht)stroombekabeling, podiumlicht, PA systemen, backline, en livestream-apparatuur. Maar ook voor praktische zaken als kabelgoten en sfeervolle barverlichting.