Theater

Locatietheater

Locatietheater is een bijzonder interessante tak van sport. Spelen in weer en wind, volle zon of pikkedonker, vaak op plekken waar niet of nauwelijks voorzieningen zijn en dan toch met oog voor je omgeving iets moois neerzetten.

Michiel en Gijs zijn ervaren allround theatertechnici, die met enige regelmaat en veel plezier buiten de gebaande theaterpaden te treden. Van oude loods, tot fort tot een willekeurig weiland, wij vinden het prachtig.

Theatertechniek

Ja, wij werken graag op bijzondere locaties, maar dat wil zeker niet zeggen dat we niet ook met enige regelmaat in de theaters te vinden zijn! Groot en klein.

Of het nu gaat om theatersport, kindervoorstellingen, muziektheater of dans, wij helpen je graag je visie te realiseren. Wij werken net zo lief met amateurgezelschappen als met gevestigde namen.

Technische productie

Als je een (locatie)theatervoorstelling of theaterevenement organiseert komt daar veel bij kijken. Check One Two helpt je graag bij de technische voorbereiding. Denk in het geval van een voorstelling op locatie aan algemene technische voorbereiding zoals het maken/aanpassen van lichtplannen en inventariseren/maken van technische fiches, meedenken met vergunningsaanvragen en het inhuren en/of zelf leveren van de benodigde apparatuur.

Bij theaterevenementen denken we bijvoorbeeld mee over de haalbaarheid van voorstellingen op de gekozen locaties, houden we contact met gezelschappen en verzorgen we apparatuur en mankracht.

Apparatuur

Zonder stroom geen licht, zonder kabels geen stroom en zonder speakers geen geluid. Check One Two heeft veel apparatuur zelf op voorraad. Je kunt bij ons terecht voor o.a. (kracht)stroombekabeling, podiumlicht, PA systemen, backline, en livestream-apparatuur. Maar ook voor praktische zaken als kabelgoten en sfeervolle barverlichting.