Streaming

Webinar

Kennisoverdracht binnen en buiten organisaties vindt tegenwoordig steeds vaker digitaal plaats. En de eisen aan de kwaliteit van zowel de vorm als de inhoud komen steeds hoger te liggen. Het moet interactief en dynamisch en er ook nog strak uitzien.

Met onze collega’s van Visual Link verzorgen wij o.a. congressen en webinars voor bedrijven en andere organisaties. Samen werken we aan concept en technische uitvoering, zodat je weet dat jouw online event soepel verloopt.

Vergadering

Vergaderen van achter de laptop is steeds meer de norm. Geen reistijd, comfortabeler kan bijna niet en het is vaak nog effici├źnter ook! Maar welk platform is nu het meest geschikt voor jullie doeleinden en hoe verhoogt je het effect van de meeting?

Het optimaal en doelmatig inzetten van online platformen is een hele uitdaging. Daar is de juiste apparatuur, kennis en ervaring voor nodig. Samen met Visual Link kunnen wij ook dit verzorgen. Vanaf elke locatie, met behoud van jullie eigen identiteit.

Optredens

Onze kennis van licht, geluid en beeld en onze ervaring met live muziek, studio opnames en theatertechniek, zorgen ervoor dat wij jouw voorstelling of optreden ook online goed tot zijn recht kunnen laten komen. Ook met een kleiner budget en ook op niet standaard locaties. Beperkingen maken immers creatief.

Naast livestreamen, kunnen wij ook een registratie van je show maken. In beide gevallen maken wij gebruik van meerdere camera’s om de belevenis voor het publiek thuis naar een hoger niveau te tillen. Wij werken, als het budget het toestaat, graag samen met enkele professionele cameramensen met een achtergrond in de theatertechniek en lichtontwerp.

Evenement

Online evenementen worden steeds afwisselender en interactiever. Een tweegesprek in een huiskamersetting wordt afgewisseld met een lezing en een diepgaand interview met meerdere gasten, terwijl tussendoor een artiest een paar toepasselijke nummers komt spelen. Voeg nog een inbeller uit het buitenland toe, laat het online publiek vragen stellen en het feest is compleet.

Samen met Visual Link verzorgen wij voor kleine en grote organisaties strak geregisseerde events.