Opname

Live opnames

Komt jouw band altijd beter uit de verf op het podium dan in de studio? Of wil je een of meerdere livetracks toevoegen aan je volgende album of EP?

Wij hebben de benodigde apparatuur en kennis om je daarbij te helpen. We kunnen het zowel voor je mixen, als het zo aanleveren dat je er zelf mee aan de slag kan!

Live registratie

Zowel voor bands als (muziek)theatergezelschappen verzorgen wij live registraties, waarbij wij zowel meersporen geluidsopnames maken als desgewenst ook kunnen filmen. Wij kunnen deze opnames volledig mixen en masteren of als losse sporen aanleveren, zodat je er zelf mee aan de slag kan.

Wij werken voornamelijk met Pro Tools en Davinci Resolve.

Studio opnames

Van uitgebreide studio tot in je eigen oefenruimte, van singer-songwriter tot punkband: wij hebben de kennis, ervaring en apparatuur om je opnames naar een hoger niveau te tillen. Wij begrijpen wat een muzikant nodig heeft om goed te presteren, kunnen helpen de structuur of het arrangement van songs te perfectioneren en ondersteuning bieden bij instrument en backline gerelateerde zaken.

Door onze ruime live ervaring met allerlei genres gaan we tijdens opnames snel en doeltreffend te werk, waardoor er meer tijd overblijft voor creativiteit en experiment.

Mixen en masteren

Heb je je eigen band/project opgenomen, maar krijg je de sound die je voor ogen had niet zelf voor elkaar? Wij zijn je graag van dienst. Stuur ons je losse tracks, je eigen mix en enkele referentietracks en wij helpen je verder met tips, mastering of nemen het mixwerk van je over.

Wij hebben ervaring met diverse genres, waaronder jazz, singer-songwriter en  allerhande rock (van pop tot metal). Electronische genres vinden wij ook geweldig, maar hebben wij minder ervaring mee.